Vloerbedekking voor uw woning of bedrijfspand vindt u bij Mario’s Vloeren in Den Bosch! Bij ons kunt u terecht voor verschillende vloerbedekkingen, waaronder tapijt-, PVC- en marmoleum vloeren. Alle vloerbedekkingen worden vakkundig door onze specialisten gelegd. Ook voor vloer- en traprenovatie bent u bij Mario’s Vloeren aan het juiste adres.

Vloerbedekking Den Bosch

Type vloerbedekkingen

Bij Mario’s Vloeren zijn we gespecialiseerd in PVC-, tapijt- en marmoleumvloeren.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend populair. Waar er voorheen vaak werd gekozen voor een echte houten vloer, wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor een PVC vloer. Een PVC vloer heeft veel voordelen en is daarom een goed alternatief geworden.

Voordelen PVC vloeren

Twijfelt u of een PVC vloer de juiste keuze is? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

  • Gemakkelijk te onderhouden

Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer netjes en mooi te houden. U hoeft de vloer niet te schuren of te oliën, waar dat bij een houten vloer wel noodzakelijk is.

  • Zeer sterk en slijt niet

Een PVC vloer kan tegen een stootje. Dit komt door de slijtlaag waarmee deze vloer is uitgerust. Zo blijft de vloer lang mooi.

  • Lange levensduur

De PVC vloer is zeer sterk en blijft lang mooi. Zo kunt u nog lang genieten van een PVC vloer in uw woning.

  • Goedkoper dan houten vloeren

Een groot voordeel van een PVC vloer is de prijs. Die is lager dan veel houten vloeren en is bovendien milieuvriendelijker.

Tapijtvloeren

Een tapijtvloer is wat ons betreft de meest comfortabele vloer die er is. Deze vloer wordt vaak in slaapkamers gelegd. Door de vele mogelijkheden is er altijd een kleur en stijl die bij uw interieur past.

Voordelen tapijtvloeren

  • Comfortabel

Een tapijtvloer is de meest comfortabele keuze! Deze vloer is namelijk een stuk warmer dan andere vloeren. Zeker in de winter zult u geen last hebben van koude voeten met een tapijtvloer.

  • Huiselijke uitstraling

Tapijtvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Zo heeft u de keuze uit een ruim assortiment en vindt u altijd iets dat bij u past.

Marmoleumvloer

Een marmoleumvloer is niet een hele bekende vloer maar toch zien we deze vloer vaak in kantoorpanden en bedrijfsruimtes. En dat is niet voor niets.

Voordelen marmoleumvloer

  • Duurzaam en milieuvriendelijk product

Een marmoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen, hars, pigmenten en jute.

  • Sterke vloer

Een van de grootste voordelen van een marmoleum vloer is de kracht van de vloer. We zien deze vloer vaak op drukke locaties zoals sportscholen, beurshallen en winkelcentra.

  • Verkrijgbaar in vele kleuren en dessins

Marmoleum vloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dessins. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden van dichtbij te bekijken.

Kom langs in onze showroom voor de mooiste vloerbedekking!

Het uitzoeken van vloerbedekking is een lastige keuze. Kom daarom langs in onze showroom in Den Bosch om alle type vloerbedekkingen van dichtbij te bekijken. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Contact