Is uw trap oud en versleten of simpelweg toe aan vervanging? Kies dan voor traprenovatie van Mario’s Vloeren in Berlicum, vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Mario’s Vloeren levert vloeren van topkwaliteit. Bij traprenovatie is dit zeker niet anders! Met onze ervaring van ruim 10 jaar zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet.

Raamdecoratie 's-Hertogenbosch

Trap renoveren

De trap is een van de meest intensief gebruikte plekken in huis. Deze wordt tientallen keren op een dag bewandelt, op den duur is de trap toe aan renovatie. Mario’s Vloeren renoveert alle soorten trappen. Gaat het om een trap met een draai naar de eerste verdieping of een rechte trap naar de zolder? Heeft u een dichte of een open trap? Wij doen het allemaal! Ook voor moeilijk te bewerken ondergronden vinden wij een oplossing. Bij Mario’s Vloeren zijn er tal van mogelijkheden om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien.

Trapbekleding

Mario’s Vloeren heeft volop keuze uit trapbekleding. Wij kunnen uw trap namelijk bekleden met alle vloerbedekkingen in ons assortiment. Het is daarom altijd mogelijk de bekleding af te stemmen op de stijl van uw huis. Wilt u een warme uitstraling geven aan de trap? Kies er dan voor om de gehele trap met tapijt te bekleden. Het werkt bovendien geluiddempend, geeft extra isolatie en omdat tapijt vaak ruw is maakt het de trap ook veiliger.

Heeft uw huis een strak interieur en wilt u dit doorvoeren naar de trap? Dan is PVC misschien een betere optie. U kunt de trap dezelfde kleur geven als de vloer voor een mooi geheel. PVC heeft daarnaast weinig onderhoud nodig en gaat ook nog eens lang mee. Mario’s Vloeren geeft u graag advies over welk materiaal het meest geschikt is om uw trap mee te bekleden.

Traprenovatie door Mario’s Vloeren in ‘s-Hertogenbosch

Er komt veel kijken bij het renoveren van een trap. Woont u in ’s-Hertogenbosch of omstreken kies dan voor Mario’s Vloeren, wij helpen u bij het hele proces. Wij zorgen ervoor dat uw trap de blikvanger van het huis wordt. Kom langs in onze showroom voor advies op maat.

Wilt u alvast inspiratie opdoen om uw trap te laten renoveren? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina, hier vindt u meerdere trappen die wij met succes hebben gerenoveerd!

Contact