Woont u in de regio Den Bosch en bent u op zoek naar tapijt voor bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer? Mario’s Vloeren in Berlicum, nabij Den Bosch, is dé specialist op het gebied van tapijtvloeren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer passend bij uw wensen!

Tapijt Den Bosch

Wat is tapijt?

Tapijt wordt al jarenlang verkocht en is nog altijd een populaire keuze door onder andere het zachte gevoel. Een tapijtvloer wordt tegenwoordig vaak gebruikt in slaapkamers, maar ook voor uw woonkamer of bijvoorbeeld kinderkamer is het een uitstekende keuze.

Voordelen tapijt

Tapijt heeft vele voordelen waar andere vloersoorten, zoals PVC of hout, niet altijd aan kunnen tippen. Wij zetten deze graag voor u op een rij.

Warm & huiselijk

Een tapijtvloer houdt warmte vast en werkt isolerend. Zo heeft u altijd warme voeten én is het een duurzame oplossing voor uw woning. Het materiaal straalt niet alleen warmte en huiselijkheid uit, maar ook luxe en behaaglijkheid. Daarnaast geeft het sfeer aan uw woning waardoor het altijd warm aanvoelt in uw woning. En natuurlijk niet onbelangrijk: tapijt zorgt voor een comfortabel gevoel aan uw voeten zodat u optimaal kunt genieten van uw woonruimte.

Kleurrijk & structuur

Doordat tapijt in (bijna) alle kleuren verkrijgbaar is én in verschillende structuren, is er altijd een tapijtvloer die aansluit bij uw woning en stijl.

Geluiddempend

Niets is vervelender dan een vloer die veel geluid doorlaat. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw buren. Tapijt is een geluiddempende vloersoort waardoor de akoestiek in uw woning verbetert. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld veel rondrennen zonder dat u er geluidsoverlast van heeft. Het geluiddempende karakter van tapijt, zorgt ervoor dat het ook een uitstekende keuze is voor een traprenovatie.

Tapijt bij Mario’s Vloeren in Den Bosch

Mario’s Vloeren verkoopt tapijt van hoge kwaliteit en biedt diverse tapijtsoorten aan. Van klassiek tot modern, wij hebben altijd een passend tapijt voor u! Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten leggen u graag de mogelijkheden van een tapijtvloer uit.

Bent u al volledig overtuigd van de voordelen van tapijt? Mario’s Vloeren in Berlicum, nabij Den Bosch, helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust langs in onze showroom!

Contact