Bent u op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Kom gerust eens langs in onze winkel in Berlicum, nabij ’s-Hertogenbosch en neem een kijkje in onze showroom! Wij hebben een divers aanbod aan raamdecoratie en helpen u graag bij uw keuze.

Raamdecoratie 's-Hertogenbosch

Sfeer

Raamdecoratie brengt veel sfeer in huis. Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en materialen. Samen kunnen wij er voor zorgen dat de raamdecoratie goed past bij uw stijl en interieur. Met raamdecoratie kunt u zelf eenvoudig de lichtinval in uw huis bepalen en de hoeveelheid privacy die u nodig heeft. Voor elk raam is er een passende oplossing voor raamdecoratie. Wij staan klaar om u daarbij te helpen.

Mogelijkheden

Bij Mario’s vloeren zijn er veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie.

Jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een natuurlijke lichtinval en warme sfeer. Nog een pluspunt: zijn gemakkelijk schoon te maken. Alles wat je nodig hebt is een vochtig doekje. Er zijn twee soorten jaloezieën: van hout en van aluminium.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn zonwerend. In de zomer blijft het daardoor lekker koel en in de winter houdt u de kou buiten. Ook heeft een plisségordijn een luxe uitstraling. Ze zijn eenvoudig te verstellen en hierdoor kunt u zelf uw gewenste lichtinval en privacy bepalen. Plisségordijnen kun je uitvouwen van boven naar beneden en van beneden naar boven, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Er zijn drie soorten transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Rolgordijnen

Met rolgordijnen bepaal je eenvoudig de lichtinval in je huis. Ze kunnen zorgen voor volledige verduistering, maar er zijn ook transparante mogelijkheden. Ook vangen rolgordijnen bijna geen stof op. Rolgordijnen zijn er in allemaal verschillende soorten kleuren en designs. Rolgordijnen kunt u ook ophangen in de badkamer. Voor vochtige plekken in huis zijn er rolgordijnen met een speciale coating.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze niet oprollen, maar opvouwen. Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en stoffen, en passen daardoor in elk interieur. Er zijn drie soorten transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Welke transparantie het beste bij u past, is afhankelijk van de ruimte en uw wensen.

Nieuw bij Mario’s vloeren

Sinds kort bieden wij ook automatische raamdecoratie aan van SUNWAY. Deze raamdecoratie kunt u vanaf de bank via uw smartphone bedienen. Het is veilig voor kinderen, omdat u geen last heeft van loshangende koorden. Uw raambekleding ziet er strak en afgewerkt uit en blijft lang mooi.

Raamdecoratie bij Mario’s vloeren in ’s-Hertogenbosch

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Kom langs in onze showroom voor advies op maat! In de showroom kunt u onze uitgebreide collectie raamdecoratie, in verschillende kleuren en uitvoeringen, bekijken. Er zit altijd iets passends voor u bij!

Contact