Bent u op zoek naar een marmoleumvloer? Dan bent u bij Mario’s Vloeren aan het juiste adres! Deze vloer is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte marmoleumvloer die bij u past!

Marmoleumvloer Den Bosch

Wat is een marmoleumvloer

Een marmoleumvloer is een stevige en praktische vloer. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten die voldoende aanwezig zijn in ons milieu. Denk hierbij aan lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen, hars, pigmenten en jute. De vloer is biologisch afbreekbaar. Dit maakt een marmoleumvloer duurzaam en milieuvriendelijk.

Voordelen van een marmoleumvloer

Een marmoleumvloer heeft meerder voordelen.

  1. Hygiënisch

De vloer is enorm hygiënisch. Door het natuurlijke materiaal is de vloer namelijk antibacterieel. De vloer zorgt ervoor dat bacteriën zich niet kunnen verspreiden.

  1. Geluiddempend

Een marmoleumvloer heeft een geluiddempende werking. Dit zorgt ervoor dat u bijna geen voetstappen hoort.

  1. Onderhoudsvriendelijk

De vloer is makkelijk te onderhouden. U kunt de vloer regelmatig stofzuigen om de vloer in goede conditie te houden. Verder is het belangrijk om de vloer af en toe te dweilen met een speciale zeep.

  1. Verschillende kleuren en designs

De vloer is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en designs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tegels in de kleur blauw of een mooie strakke grijze vloer.

Een marmoleumvloer leggen

Een marmoleumvloer kan bijna op iedere vlakke ondervloer geplaatst worden. De ondervloer moet geëgaliseerd worden met MDF-platen of met een vloeibaar egaliseermiddel. Marmoleum is verkrijgbaar in stroken, banen en tegels. Ook is de vloer eventueel zelf te leggen met een kliksysteem, maar over het algemeen wordt de vloer gelijmd en worden de naden aan elkaar gelast. Wij raden aan om dit door een specialist te laten doen.

Marmoleumvloer bij Mario’s Vloeren in Den Bosch

Een marmoleumvloer heeft verschillende voordelen. Wilt u een marmoleumvloer eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Berlicum (nabij Den Bosch) of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden!

Contact