Op zoek naar een nieuwe visgraatvloer in Den Bosch? Bij Mario’s Vloeren bent u aan het juiste adres voor een nieuwe visgraatvloer. In ons assortiment hebben we diverse soorten PVC vloeren waarmee het visgraatpatroon gelegd kan worden. Een visgraatvloer van PVC kent veel voordelen en is een goede keuze. Kom langs in onze showroom in Berlicum, nabij Den Bosch, om onze PVC vloeren van dichtbij te bekijken. Onze specialisten informeren u graag!

houten jaloezieën den bosch

Eigenschappen houten jaloezieën

Mocht de tijdloze uitstraling van houten jaloezieën u nog niet voldoende overtuigen, vertellen wij u graag meer over de eigenschappen van deze raamdecoratie.

Eenvoudig in onderhoud

Waar het onderhouden van gordijnen veel tijd vergt, bent u met het schoonmaken van jaloezieën snel klaar. Door de lamellen regelmatig eenvoudig schoon te vegen, vergt de jaloezie verder weinig tot geen onderhoud. Heeft u een vlek aangetroffen op een lamel? Dan kunt u deze eenvoudig reinigen met een vochtig doekje.

Zonwerend

Houten jaloezieën zijn een uitstekende keuze als u op zoekt bent naar raamdecoratie wat ook direct dient als zonwering. Doordat de jaloezieën op diverse manieren gesloten kunnen worden, kunt u ervoor kiezen dat er nog wat licht naar binnen komt maar u geen last heeft van de zon. Ook kunt u de jaloezieën volledig sluiten. Op deze manier blijft de warmte in de zomer buiten en kunt u zonder vervelende zon in de ogen TV kijken.

Meerdere houtsoorten

Bij Mario’s Vloeren kunt u houten jaloezieën kiezen van verschillende houtsoorten. Gaat u bijvoorbeeld voor bamboe of de traditionele houtsoort? Onze specialisten adviseren u graag over de verschillen.

Diverse lamellen

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse modellen, die allemaal een eigen uitstraling hebben. Zo kunt u onder andere kiezen voor een breedte van 20mm, 50mm of 65mm.

Voor ieder interieur

Jaloezieën passen in elk interieur. De jaloezie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse banden. Of u nu kiest voor een moderne inrichting of een landelijke, onze jaloezieën maakt het helemaal af.

Maatwerk jaloezieën

Hebben uw raampartijen geen standaard afmetingen? Dan is maatwerk raamdecoratie noodzakelijk. Bij Mario’s Vloeren worden uw jaloezieën op maat gemaakt, waardoor u zeker weet dat de jaloezie geschikt is voor uw raampartij.

Houten jaloezieën bij Mario’s Vloeren in Den Bosch

Bent u overtuigd van de voordelen en eigenschappen van houten jaloezieën? Kom langs in onze showroom! Hier vindt u verschillende voorbeelden en kleurstalen, waarmee uw ideale raamdecoratie mee samengesteld wordt. U bent van harte welkom op Kerkwijk 87a in Berlicum. Liever een afspraak maken? Dat kan via onderstaande knop!

Afspraak maken
Bel showroom