Nieuw bij Mario’s Vloeren in Berlicum (nabij Den Bosch): gordijnen van het Nederlandse merk Holland Haag! Met de ruime collectie zijn er altijd gordijnen die passen bij uw wensen en interieur. Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in onze showroom en breng sfeer in uw woning!

holland haag den bosch

Soorten gordijnen Holland Haag

In onze collectie vindt u een ruime collectie met diverse soorten gordijnen. Van inbetweens tot verduisterende gordijnen. Welke gordijnen kiest u?

Inbetweens

De inbetween gordijnen zitten qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in en zijn hiermee lichtdoorlatend. Schijnt de zon overdag op uw scherm? Dan geven de inbetween gordijnen precies voldoende verduistering om optimaal te genieten in uw woning en nog altijd daglicht binnen te krijgen. De inbetweens zijn bij Mario’s Vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en afwerkingen, zoals mat, glans of openweave.

Verduisterende gordijnen

De verduisterende gordijnen van Holland Haag zijn kamerhoge gordijnen, wat betekent dat ze de gehele wand bedekken. Met deze gordijnen creëert u een luxe en stijlvolle sfeer. Wij bieden twee verschillende varianten van verduisterende gordijnen aan: dim-out en black-out. Met de dim-out gordijnen wordt de lichtinval in de ruimte verminderd, ideaal voor een woon- of eetkamer. De black-out gordijnen blokkeren de lichtinval volledig. Ideaal voor de slaapkamer.

Kleuren gordijnen

Mario’s Vloeren biedt de gordijnen van Holland Haag aan in diverse kleuren en patronen. Gaat uw voorkeur uit naar bijvoorbeeld een mooie, luxe grijze stof of wilt u liever kleur aanbrengen in uw woning? Alles kan! Ook voor de printjes liefhebber hebben we een ruim aanbod.

Gordijnen op maat

De gordijnen zijn bij ons op maat gemaakt verkrijgbaar. Zo passen de gordijnen precies en geven ze een strakke, luxe uitstraling aan uw woning.

Holland Haag gordijnen bij Mario’s Vloeren

Mario’s Vloeren in Berlicum (nabij Den Bosch) biedt een divers assortiment aan van het luxueuze gordijnmerk Holland Haag. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren! Tevens helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning, passend bij uw persoonlijke wensen.

Contact